Chiron Campus
Ontdek je eigen kracht

Het is bij Chiron Campus mogelijk om cursussen en opleidingen te volgen om jezelf verder te ontwikkelen als mens, ruiter, rij-instructeur, therapeut en coach.

De missie van Chiron Campus is om harmonie te creëren, zowel in contact met jezelf als in het contact met anderen (mens of paard). Dit is alleen mogelijk als je bewust bent van je eigen kracht en mogelijkheden.
Alle cursussen en opleidingen zijn hier dan ook op ingesteld, het gaat er om dat jij er achter komt wat bij jou (en je paard en/ of cliënt) past en op je eigen gevoel leert vertrouwen.

Kijk hieronder voor meer informatie over de opleiding Chiron Hulpverlener (Equitherapie), de andere cursussen en de algemene agenda.

Chiron Campus is een onderdeel van Chiron Center.
Wanneer u ook interesse heeft in het volgen van paardrijlessen, Equitherapie of begeleiding vanuit het PGB bekijk dan de website van Chiron Center.

 • Opleidingen

  Ervaar hoe de paarden op een paardvriendelijke manier professioneel ingezet kunnen worden in de Hulpverlening of in de Rijkunst.

  → lees meer
 • Chiron Hulpverleners

  Alle therapeuten, coaches en begeleiders die de opleiding tot Chiron Hulpverlener met succes hebben afgerond.

  → lees meer
 • Agenda

  De gehele agenda met de diverse praktijk- en theoriecursussen op het gebied van: Rijkunst, Persoonlijke groei en Fysiek.

  → lees meer